Når den nye badmintonsæson starter til september, bliver det naturligvis i vores nye flotte hal.

Dette gør at vi nu kan tilbyde træning af børn/unge i Kraglund. Som udgangspunkt vil træningen være tilrettelagt for børn mellem 5 og 12 år, men er der interesse fra andre uden for denne aldersgruppe, så finder vi naturligvis ud af det. Alle skal være velkommen!!

Vi har allerede søgt tider til badminton i den nye hal, og får vi som vi forventer, bliver det om mandagen der bliver tilbudt både træning af unge, og timer til motionister.

I skrivende stund er der kun undertegnede i badmintonudvalget. Som det er nu, har det også vist sig at være nok, men nu udvider vi rammerne, og jeg har derfor brug for hjælp!

Derfor søges der følgende:

Træner til børne-/ungdomsbadminton.

Er du min. 13 år, og brænder du for badminton, så har du nu muligheden for at lære andre at blive gode til denne fantastiske sport. Hvis du ikke i forvejen har en træneruddannelse, så bidrager FK73 naturligvis med at du får den nødvendige basisuddannelse. Du vil ikke stå alene med et hold på 20 unge mennesker, men vil få hjælp til både træning og det mere praktiske. Da vi forventer at det bliver om mandagen der skal trænes, skal du selvfølgelig være til rådighed på denne dag.

Udvalgsmedlem

Har du lyst til at være med til at udvikle badminton i FK73, så er du mere end velkommen til at komme med i vores udvalg. De administrative opgaver er få i udvalget, så arbejdsindsatsen vil for det meste bestå i at deltage i nogle årlige udvalgsmøder, hvor vi gennemgår den nuværende situation, og vender fremtidige arrangementer og initiativer. Sparring er vigtig for at vi kan udvikle badminton i FK73 i den rigtige retning.

Har du interesse for et af ovenstående tilbud, så henvend dig til Tor Westerheim på mobil 22670075, og hør nærmere.

 

På vegne af FK73 Badminton,
Tor Westerheim