Svømmeudvalget i 2017 har været bestående af Anja Vindum, Lotte Bruun Jepsen, Mette Hoeck-Pedersen og Marlene Sørensen. Alle udvalgsmedlemmer var nye og klar på at svømmeundervisningen i Kragelund skulle få endnu en god sæson. Godt hjulpet på vej af det gamle udvalg fik vi sæsonen 2017 skudt godt i gang.

Svømmeundervisningen

I den forgangne sæson har vi haft ni hold på programmet. Seks børnehold (som dog blev til fem da to hold blev slået sammen) og tre voksen hold.

Generelt har holdene været fint booket op. Kun et enkelt hold har manglet tilmelding. Delfinerne årgang 2001-2005 blev nedlagt og lagt sammen med Blæksprutter 2006-2007.  Og dette fungerede godt.              De sene eftermiddagstimer/ tidlige aftentimer i svømmebadet har summet af liv og glade børn gennem hele sæsonen. Og selv om der ikke har været alt for meget sommer og sol over vejret, har børnene været super seje til træningerne.

Vandgymnastik tirsdag formiddag har været en succes igen i år. Holdet  er “selvkørende” og kræver ikke så meget af udvalget.

Voksen svømning torsdag aften har haft seks tilmeldte. Der blev knoklet for at finpudse svømmeteknikken. Tirsdag havde holdet mulighed for træning uden instruktør.

Svømmeafslutning

Svømmeafslutningen stod i rodeo’ens tegn. Alle swimboys og swimgirls var klar på en festlig formiddag. Vejret var med os og det var en hyggelig formiddag, badet var fyldt med børn, søskende og forældre. Kristian fra Brugsen havde sponseret frugt til alle og forældre nød kaffen, mens børnene legede i vand og på land. Vi havde aktiviteter som skydeskive, dykke efter guld, snobrødsbagning osv.                                       En velbesøgt afslutning som sluttede med diplom og medalje overrækkelse. Stole og seje børn vi har har i Kragelund :-).

En rigtig god afslutning på sæsonen 2017.

 

Sæsonen 2018

Alle medlemmer af udvalget fortsætter. Vi har i den forgangne sæson haft nye instruktører i svømmeafdelingen. Mathilde og Nikoline begge unge svømmepiger fra Silkeborg Svømmeklub. De har haft de mindste svømmere. De har  tilkendegivet, at de er klar på en sæson mere.

Udvalget mødes i februar og ser frem mod sæsonen 2018.

Vi ser frem til arbejdet med den nye sæson.

På svømmeudvalget vegne

Marlene Sørensen, formand