Som noget helt nyt startede vi sæsonen i august med et fælles instruktørkursus i hallen. Her fik vi forslag til opvarmning, lege, redskabsbaner og øvede modtagning. Bagefter havde vi besøg af en konsulent fra DGI, der satte os i gang med at forberede sæsonen gennem forskellige refleksionsøvelser. Det var en super dag. I stedet for det traditionelle instruktørmøde kom især vores unge hjælpeinstruktører meget mere på banen. Det har tilmed haft den positive effekt, at de har haft lyst til at stå for meget på børnehaveholdet i løbet af sæsonen.

Børneholdene:
I år forsøgte vi os med at have forældre/barn hold om søndagen, kaldet ”Fri leg”. Det var nogle forældre, der tog initiativet til det, hvilket vi er rigtig glade for. Det har dog vist sig at være svært at samle nok deltagere i weekenden, så vi overvejer flere muligheder i forhold til den kommende sæson.
Børnehaveholdet har igen i år været en stor succes. Det er dejligt, at der er så mange børn, der kan lide at gå til gymnastik.
Vores dansepiger er i år en lille flok piger, der er glade for at bevæge sig og danse. Der var ikke nok til at oprette et dansehold for større børn.
Springholdet er igen i år et stort hold. De var så heldige, at deres instruktører tog dem med i Silkeborg sportscenter, hvor de kunne øve sig i spring en formiddag. Holdet har fået 3 nye hjælpetrænere og en ”gammel” er kommet tilbage fra efterskole.

Voksenhold:
Vores motionshold kunne desværre ikke blive oprettet i år. Der var ikke nok deltagere. Dette er vi kede af, men tilbuddene er også mange, og nu hvor fitnesscentret er kommet, er flere også begyndt der.
Det er sidste sæson, vi har kunne tilbyde step. Trine har valgt at stoppe med holdet.
Vi har været rigtig glade for at have Trine og Jonna som instruktører, og vi vil gerne sige jer mange tak for indsatsen. Vi er gået i tænkeboks omkring evt. nye tiltag indenfor voksengymnastikken.
Årets gymnastikopvisning finder sted lørdag d.9/3 kl.10.00 I Kragelund hallen

Lene Grau Hansen stopper som udvalgsformand og træder ud af udvalget efter denne sæson. Vi vil sige mange tak for indsatsen og godt samarbejde i årenes løb. Lene fortsætter heldigvis i FK73 i en anden afdeling.

Vi søger derfor et nyt udvalgsmedlem til den kommende sæson.

Mange tak for en god sæson

Gymnastikudvalget