Gymnastik i den nye hal

Årsberetning 19/20 fra Gymnastikudvalget
Igen i år startede vi sæsonen med instruktørkursus i hallen sammen med Them GF-gymnastik, da de også ønskede at deltage. Her fik vi forslag til opvarmningserie, redskabsbaner og øvede modtagning.
Vi fik indkøbt de ønsket redskaber, efter vi havde fået sponsorater fra Nordea Fonden og fra DIF/DGI’s foreningspulje. Efter de nye redskaber var kommet i hus, fik vi hjælp fra skolens tekniksservices assistent til opsætning af hylde i redskabsrummet og fik sat billeder op på, hvor de forskellige redskaber skal stå, så redskabsrummet er nemt at overskue. Tak for hjælpen til skolens tekniksservices assistent og tak for hjælpen til vores formand i FK73, for han ville hjælpe os med at søge sponsorat fra DIF/DGI’s foreningspulje.
Børnehold:
I år fik vi startet forældre/barn holdet op om mandagen, efter vi fik hal tiden fra badminton. Det er vi rigtigt glade for, da vi kan se, at der er et behov for at have forældre/barn hold. Efter jul fik vi to nye hjælpetrænere som hjælper til på holdet, så de kan få et indblik i, hvad hjælpetrænerens rolle er.
På børnehaveholdet havde vi kun en voksen træner og to hjælpetrænere, men vi har været så heldige, at der var en mor som gerne ville hjælpe til, efter vi havde haft et opslag hængende i børnehaven.
Skoleholdet er et helt fantastik stort hold med 29 gymnaster. Vi er så heldig at fået en ”gammel” DGI træner med på holdet, som har en del års erfaringer med springmodtagelse, plus at en far har meldt sig som træne, der selv har været springgymnast
Voksenhold:
Vi er glade for at vi har fået vores motionshold oprettet igen, efter mange efterspørgsler, og Jonna var parat til at have holdet igen i den lille sal.
Kampsport:
I år har vi haft graduering, hvor alle 9 børn skulle igennem forskellige styrkeøvelser og kampteknikker på forskellige niveauer. De er begyndt at kamptræne mod hinanden, hvor de bruger de lærte kampteknikkerne.
Sabrina, som er træner på børnehaveholdet og skoleholdet har valgt at holde. Vi vil sige mange tak for indsatsen og godt samarbejde.
Vi søger derfor nogle, som kan tage børnehaveholdet til næste sæson. Vi hjælper gerne med at komme med ideer til, hvad man kan lave med børnene, eller man kan komme på kursus Tine Laulund Hansen stopper som udvalgsmedlem og træder ud af udvalget efter denne sæson. Vi vil sige mange tak for indsatsen og godt samarbejde i årenes løb.
Årets gymnastikopvisning finder sted lørdag d.28/3 kl.10.00 I Kragelund hallen
Mange tak for en god sæson
Gymnastikudvalget