Årsrapport for kroket 2019

Året har været et luksus år for vores spil, kun en enkelt dag i januar har ikke kunnet træne pga. sne, ellers har vi to gange om ugen kunnet møde fra 12 til 20 personer på banen, det er vi i udvalget lidt stolte over, flot, det er trods alt det grå guld der spiller. Antal medlemmer ligger stabilt, kun en nedgang på to.

Vi har i sæsonen deltaget i 8 stævner rundt i midt og Vestjylland, og hjembragt ikke mindre end 64 præmier i form af små snapseglas med DGI logo, det er første præmie, og vin som anden præmie, det kan vi godt være bekendt.

DGI turneringen:  har vi haft 6 par tilmeldt, og endte med pæne resultater, et par gik videre til DM i Ørnhøj den 7 september, og det var Erik Jakobsen og Søren Bach. Det var tredje gang vi deltog i DM, så vi var klar til det helt store, men ak og ve, vi røg i klørene på nogen som spiller 7 dage om ugen + søndag formiddag, men vi endte dog på en anden plads.

Til vores egen mixstævne her i Kragelund gik det ganske godt, der var 72 tilmeldte det er et rimeligt resultat, så godt at vi vover pelsen igen i 2020.

Ligeledes har vi haft to venskabs – eftermiddage med Them kroketklub + en dag med Bowling og spisning i Silkeborg.

Og de folk fra kommunen har fået stor ros fra os, de har slået vores baner to gange om ugen, så det har vi belønnet dem for med to flasker rødvin, vi har selv fået ros af vestjyder for de flotte baner, og det siger ellers ikke så lidt fra den side.

På udvalgets vegne

Søren