sdr

År3 i Esport Fk73.

Vi kører fortsat med 2 hold – Kids og Youngsters. Der er stor succes med begge hold. Vi har ca. 10 deltagere på kids holdet og må melde udsolgt på youngsters holdet.

Vi har et par piger, der gerne vil gå til Esort, så vi arbejder på at lave et hold for dem.

Lige pt. har vi kun 1 hold, der spiller kamp i 3. division. De klarer sig rigtigt godt.

Vi har ændret vores kontingent til helårlig betaling, for at undgå at skulle bruge for meget krudt på at rykke for betalinger. Det har fungeret rigtigt fint for både os og spillere.

Til træning har vi stadig fokus på læringen i spillet, den gode tone spillerne imellem, sunde kost og motionsvaner. Vi har fået en del mere skik på vores pauser, hvor vi arbejder meget med samarbejdsøvelser uden for computerverden, hvor man samtidig får pulsen op, og bruger kroppen.

Vi har stadig en god solid grundstamme af kompetente trænere, men vil gerne være flere på holdet, så meld endeligt ind, hvis det er noget for dig 🙂

Vi har fået investeret i 3 nye computere, da det er tydeligt at mærke, der er behov for at vi har udstyr. Der er en heldigvis en del, der medbringer selv, men mange vil gerne låne.

Vi opgraderer stadig brugte computere, så de kan bruges til vores formål. Det fungerer også rigtigt godt, så vi på en god og billig måde, kan holde vores udstyr kørende.

Vi kører på og glæder os til endnu et år i Esport, som bringer på nye og spændende ideer og på nye lokale indretninger.

Alt i alt endnu et godt år for esport Fk73