I FK 73 er vi altid åben for og friske på at prøve nye ideer 😊 En god ide, et initiativ og lidt god stemning – det er alt, der skal til. 

De fleste har nok fulgt med i de vilde og engagerede opslag på Facebook, “Os der bor i Kragelund”, hen over sommeren med BØLLINGSØ VIKINGS og diverse spektakulære sejlture på Gudenåen, Ørnsø, Langsø og selvfølgelig Bøllingsø. 

Fine naturoplevelser og lær din egn at kende fra vandsiden. Reklameturene har båret frugt, og der er nu et hold omkring Stand Up Paddle. Ankermand er Jan Philipp Hille, der lige om lidt skal på SUP-instruktør-kursus hos DGI.  

Hvordan kommer man i gang? Ja, lige nu er der adgang til for få boards. Nogle af de interesserede stiller deres board til rådighed. De mindste er til en person, og det største har plads til op til otte personer. Boards kan lejes for en dag, en weekend, eller hvad der nu er brug for. Et en-mands-board i en dag koster 150kr om dagen og det store board koster 350kr per dag – og det er perfekt til en familietur. 

På sigt vil vi anskaffe boards i klubregi, som man så kan bruge via et medlemskab af klubben. Der er også planer om at arrangere klubture på board og andre steder her i landet. 

Sejladserne foregår på eget ansvar, og vi anbefaler at have svømmevest og eventuelt våddragt på. 

Husk vand og madpakke! 

Er du interesseret i at prøve det? 

 Tøv ikke med at tage fat I 

 Jan Philipp Hille – SMS på 5356 2012 eller via Facebook og Messenger