Udvalget består af Daniel Sørensen, Marianne Kjær, Jane Leest og udvalgsformand Michael Leest.

Sæson 2022/2023, har indtil nu været en god sæson for gymnastik/kampsport, hvor vi starte i uge 37 som planlagt. 

I år starte forældre/barn holdet med to nye instruktør som er Line Elise Nobis Hansen og Merete Viskum Schiøtte, de har fået 2 hjælpeinstruktør Frida og Ellen. Holdet består af 13 gymnaster plus forældre. Vores instruktør håber at få forældre og børn med på ideen om at være med på gulvet til vores års gymnastikopvisning.

Børnehave holdet er vi så heldig at få en ny instruktør Ditte Bjerring og 2 hjælpeinstruktør Salina og Naomi til at hjælpe vores instruktør Marianne Kjær med at få gymnastikken til at køre med 12 gymnaster på holdet.

Vi har valgt at dele springholdet op i to hold.

Springgymnastik fra 0 kl. til 3 kl. har vi fået Ida som er hjælpeinstruktør, som var på børnehave holdet sidste sæson, plus har vi fået Thea som hjælpeinstruktør, efter hun er hjemvendt fra efterskole, som kommer med mange gode ideer til rytmisk serier. Holdet består af 15 gymnaster

Springgymnastik fra 4 kl. og op efter, har vi også Thea som hjælpeinstruktør.  Efter som Michael er instruktør på begge springhold, har vi valgt at Michael peger gymnaster ud fra holdet for 0 kl. til 3 kl. hvis han kan se at gymnasten godt kan komme på holdet for 4 kl. og op efter. Holdet består af 9 gymnaster.

Motionsgymnastik (Jonna’s hold) har vi valgt, at det er et lukket hold for de 10 faste motionister. 

Som noget nyt har vi med hjælp fra DGI starte AKTIV ONSDAG holdet, hvor der er plads til alle som har lyst til motion og grin. Her har vi Jonna og Inger som er tovholder med de forskellige aktiviteter som f.eks er curling, floorball, bedste volley og meget andet. Holdet afslutter i klubhuset med hyggesnak og kaffe fra brygmester Keld.

Kampsport køre stadig om onsdagen, her er der en stor udvikling i deltagerne. Onsdagen inden jul har vi haft graduering, hvor deltagerne skal igennem forskellige prøvelser, herefter er der overrækkelse af bælter til deltagerne. 

Vi starter et nyt aktivitet op i uge 3, som hedder Hit Fit Dance. Der kommer hold for ungdom tirsdag kl. 18.30 og for voksne torsdag kl. 19.15 i den lille sal i Kragelund Hallen. Instruktør er Christina Aarup Dahse.

Gymnastikudvalget søger voksen instruktør til vores springhold og børnehave holdet. Hvis man ønsker at komme på kursus søger vi også for det.

Vi slutter sæson af med  gymnastikopvisning 25 marts 2023, hvor vi håber alle gymnaster er mega klar til at give den gas på halgulvet. 

Mange tak for en god sæson.

Gymnastikudvalget 😊