Fri af corona kunne vi igen planlægge og regne med, at vores arrangementer kunne afvikles uden, at nogen forbød det.

Dejlig start på året og blod på tanden i forhold til planlægningen.

Sponsorcykelløbet afholdt vi igen i juni måned og vi havde håber på stort fremmøde. Desværre var der kun omkring halvdelen af de deltagere, vi plejer at se. Heldigvis var de fremmødte SÅ seje og kørte/løb mange penge ind og vi havde en rigtig fin dag.

Som altid var der masser af spurtpræmier til deltagerne og præmier til vinderne af de forskellige aldersgrupper.

Løbet gav et fint overskud og vi takker alle der mødte op enten for at få motion på cykel eller løbeben samt dem der kom forbi til en grillpølse, en øl og kaffe og kage.

Sankthansaften var med et nyt koncept i år, hvor vi ikke lavede mad.

I stedet grillede vi pølser, lavede toasts og der kunne købes fadøl, sodavand, kaffe og kage. Hvis børnene havde lyst, var der mulighed for at bage snobrød.

Båltalen blev holdt af Lindy Lillelund og midsommervisen blev sunget.

Der var rigtig god opbakning til arrangementet og vi vurderede at der var omkring 250 på pladsen til bål og båltale. Der var livlig snakken og højt humør. En festlig aften, hvor man fik hilst på mange forskellige mennesker fra byen både dem man kender og dem man endnu ikke kender så godt.

Rock på Økogården med Dodo & The Dodo´s blev en kæmpe succes. Vi har aldrig haft bedre vejr og folk var i den grad i feststemning. Det blev endnu en uforglemmelig fest.

Opvarmning og afterparty ved Four Snacks satte stemningen hos de feststemte gæster.

Vi er både taknemlige og stolte af, at så mange valgte at bruge deres aften på Urbakgård. Det var en stor fornøjelse at have Dodo på besøg og de levede op til vores høje forventninger.

Det er kun muligt af afvikle et så stort arrangement med en kæmpe indsats fra de frivillige der i år svedte i sommervarmen der lå på minimum 30º før, under og efter festen.

En kæmpe tak til alle, der gav en hånd med før, under og efter. En særlig tak for lån af pladsen og det hele til Gitte og Henrik Østergaard på Urbakgård.

650 gæster på pladsen, der fik hvad de kom efter og dertil lækker mad samt alle de fadøl og drinks, de kunne drikke.

Det eneste der ikke var med os i år var økonomien, som desværre endte med negative tal på bundlinjen.  Det er vi utrolig ærgerlig over og det må ikke gentage sig. Derfor har vi evalueret grundigt og gjort flere tiltag for, at det bliver anderledes i 2023.

Oktoberfesten måtte vi desværre aflyse pga. for få solgte billetter.

Til sidst vil jeg sige KÆMPE TAK til Jan, Jesper, Lene, Alison, Theis, Søren, Steen, Ingrid, Jonas og Annette for jeres indsats. Der bliver altid knoklet igennem og vi lykkes med de ting, vi sætter os for. Man kan altid regne med jer!

Desværre vil vi i 2023 ikke have Alison og Annette i FK’s Venner. Endvidere holder Ingrid og Jonas barsel.

Så en speciel og varm tak til Annette og Alison for lang tro tjeneste og tak for denne gang til Ingrid og Jonas, vi håber I er klar igen i 2024.

I vil alle blive savnet!

Vi ser frem til 2023 og vi har programmet klar:

10. juni Sponsorcykelløb

23. juni Sankthansaften

24. juni stor 50 års-jubilæumsfest

11. august Rock på Økogården med Anders Blichfeldt & Det nye Band

Vi glæder os til at se jer.

På snarlig gensyn Anna Grethe Aggerholm