Et helt almindelig og godt år i motionsafdelingen, som tæller både cykling, løb og svømning.

Løbeture og cykelture er altid med udgangspunkt fra Købmandens p-plads.

Vi har igennem året haft ca. 30 medlemmer af FK Motion.

Svømning er i Kjellerup Svømmehal. Fra september og vinteren igennem er der en mindre gruppe som svømmer tirsdag og torsdag aften kl. 21-22. Om sommeren har vi mulighed for at svømme mandag kl. 19 i Kragelund svømmebad.

Årets togt på cykel var kraftigt inspireret af, at Tour de France kom til Danmark. Lørdag d. 11. juni var vi 7 ryttere, som deltog i Tour de Storebælt (sammen med kronprinsen og tusindvis af andre ryttere).

Vi startede tidlig om morgen fra Kragelund med 1. etape til Århus havn. Det var en flot tur bl.a. langs Brabrand sø. Fra Århus sejlede vi til Samsø. Etape 2 var en kort tur hen over øen til Ballen. Herfra igen en sejltur til Kalundborg, hvor etape 3 var deltagelse i selve cykelløbet. Det var en kæmpe oplevelse at køre i en ”kæmpe gul folkefest” fra Kalundborg – over Storebæltsbroen – og til målet i Nyborg.    

Vi har desuden også i cykeldelen fundet et godt koncept med ”social rides” hvor alle på tværs af alle 3 hold cykler længere ture. Vi har både i foråret og i efteråret haft god tilslutning til sådanne ture, som er blevet afsluttet med spisning og socialt samvær.

Fremadrettet bliver deri 2023 cykelopstart slut marts – og herfra træningsaftener to hverdage hver uge.

Sommeren 2023 byder også på et nyt ”togt” Denne gang har ca. 10 ryttere meldt sig til at køre cykelløbet ”Les 3 Ballons” d. 3. juni i Frankrig – med afslutning op ad bjerget La Planche Des Belles (de smukke pigers bjerg)

30 personer var betalende medlemmer i 2021.

/Morten Uhrenholt