FK’s Venner havde et begivenhedsrigt år i 2023, og det har været en fornøjelse at dele vores arrangementer med jer alle. Vi takker for den store opbakning, som vi i den grad sætter pris på.

Sankthansaften blev i 2023 uden bål, da sommeren viste sig fra den meget tørre side i juni og brandfaren var for stor. På trods af afbrændingsforbuddet og det nødvendige fravalg af det traditionelt bål grillede vi pølser, lave toasts og solgte fadøl, sodavand, kaffe og kage. Gitte Willumsen holdt båltalen som helt naturligt handlede om FK’s jubilæum. Midsommervisen blev sunget og vi havde kompetent assistance af Stine Rahbæk som sang for og spillede guitar.

Der var en rigtig hyggelig stemning, dog med få deltagere. Årsagen dertil kan være, at vi lørdag den 24. juni (dagen efter) skulle afholde et brag af en jubilæumsfest.

50-års jubilæumsfest

Vores flotte jubilæumsfest blev arrangeret af en ad hoc frivillig gruppe, som havde tilbudt at stå for arrangementet. Vi tog imod tilbuddet med stor taknemmelighed og de skuffede ikke.

Det var som i gamle dage med telt foran klubhuset, levende musik og dejlig mad.

Festen tiltrak mange gæster både nuværende og tidligere medlemmer af klubben, der var kommet for bl.a. at mindes de gode gamle dage, men en tur tilbage i de mange billeder, der var fundet frem til anledningen.

Der var god musikalsk underholdning hele aftenen, og festen varede til langt ud på natten.

En mindeværdig aften, hvor vi fejrede vores klub og dens historie.

Sponsorcykelløb med seje deltagere

Selvom deltagerantallet med blot ca. 40 deltagere, var lavere end tidligere år, kørte og løb de fremmødte mange penge ind. Overskuddet fra løbet var ca. 11.000 kr.

Vi havde en rigtig fin dag med masser af spurtpræmier og hovedpræmier i forskellige aldersgrupper.

Vi havde valgt at Sankthans og jubilæumsfesten var rigeligt i juni måned og specielt for 2023 var således, at arrangementet lå 2 uger efter Rock på Økogården, sidst i august. Det kan have haft indflydelse på deltagerantallet og der er ingen tvivl om, at sponsorløbet igen i 2024 skal ligge i starten af juni.

Rock på Økogården

Denne uforglemmelige aften blev igen en kæmpe succes. Fantastisk vejr, mange mennesker og festlig stemning som vi aldrig bliver trætte af.

Lebeat varmede op til hovednavnet som i 2023 var Anders Blichfeldt og Det Nyt Band og Lebeat sluttede også aftenen på scenen til stor fornøjelse for de tilbageværende gæster på pladsen.

Endnu en aften i musikken og festens tegn i helt unikke rammer på Urbakgård.  

En stor tak

Vi takker alle frivillige, der gjorde arrangementet muligt og Gitte og Henrik Østergaard for at låne os deres gårdsplads endnu engang.

Sidst skal lyde en stor tak til alle de frivillige og i særdeleshed medlemmerne i FK’s Venner, der har lagt en kæmpe indsats i vores aktiviteter i 2023. Uden jeres dedikation og engagement ville vores arrangementer ikke have været så vellykkede.

Jeres indsats gør en forskel!

Tak til alle, der har støttet FK’s Venner i det forgangne år!

Vi ser frem til nye arrangementer i 2024 og til at se jer alle igen.

Vi ses i 2024, Anna Grethe Aggerholm