FriluftslivFriluftsliv i Kragelund

Friluftsliv giver primært en masse skønne og forskelligartede oplevelser under åben himmel. Konkurrenceelementet er sløjfet til fordel for naturoplevelse og fællesskab.
Hvis du har interesse i at dele dette med andre, såvel mænd som kvinder, og skabe et netværk omkring friluftsaktiviteter, hvor sved på panden, tidtagning og pulsur ikke er et must, er denne gruppe helt sikkert noget for dig. Og du er ikke alene.

Fristelser er der nok af uden for døren: Vandring, kajaktur, skydning, golf, ridning, mountainbiketur, sheltertur, bålmadlavning, fisketur, svampetur, vinterbadning og meget meget mere. Tanken er, at vi inspirerer hinanden med gode ideer til aktiviteter i det fri.

Deltagelse i de enkelte aktiviteter er frivillig, og medlemskab kræver ikke andet end lysten til at snuse til nye måder at opleve naturen på og til at møde andre med samme interesse. Måske sidder du selv inde med en ekspertise inden for området og har lyst til at tage initiativ til en aktivitet? Måske ønsker du at afprøve en drøm, inden du investerer i kostbart udstyr? Du er SÅ velkommen!

Nogle aktiviteter kræver specialudstyr, som ikke ejes af alle, som fx en hest eller en kajak. Vi hjælper hinanden med at skaffe, låne eller leje udstyret til de, der melder sig på. Andre kræver ikke meget andet end den rette påklædning.

Tilmeld dig på www.fk73.dk under friluftsliv. Det koster 250,00 om året. For det får du mulighed for at deltage i alle de aktiviteter, der bliver udbudt. Desuden kan du frit benytte Kragelund friluftsbad til aftensvømning i sæsonen, samt Kjellerup svømmehal, på aftalte tidspunkter om vinteren.

Initiativgruppen vil allerede inden sommerferien lægge ud med tilbuddet om en kajak tur på Silkeborgsøerne og en mountainbike tur i skovene omkring Kragelund. Ture som disse, og alle andre aktiviteter, annonceres via sms, hvis man er tilmeldt, samt på Facebook i vores gruppe ”Friluftsliv i Kragelund”. Bliv medlem af gruppen, del med andre interesserede og hold dig på den måde orienteret om kommende naturoplevelser.

Med tiden er det tanken, at alle medlemmer kan invitere til friluftsaktiviteter via Facebook – også med kort varsel, hvis lejligheden byder sig og vejret lokker.

Mange hilsner
Initiativ gruppen:

Elin Haarup
Pernille Bøjlesen-Husted
Merete Hede Nielsen
Susanne Gerlich
Hanne Faarup