Sponsor cykel og løb, mandag, den 5. juni 2017

Kom og vær med til en fantastisk hyggelig og aktiv dag, når FK’s venner afholder Sponsor cykel og løb i Kragelund den 5. juni.

Her cykler og løber vi alle for at indsamle penge til vores idrætsforening og hele overskuddet fra dagen går til FK73. Man cykler eller løber på den ca. 1,2 km. lange rundtur i Kragelund by og det hele tager udgangspunkt fra pladsen foran forsamlingshuset.

Find alle de sponsorer du kan og udfyld sponsorkontrakten 1 pr. sponsor Kontrakt sponsor cykel – løb

Jo flere jo bedre

Deltager du uden sponsorer er deltagergebyret 50,- kr.

Indskrivning fra kl. 12:00 i forsamlingshuset løbet starter kl. 13:10 og vi kører til kl. 14:40

Kan du ikke deltage og gerne vil sponsorerer alligevel så tegn kontrakt på FK-super sprinteren Kontrakt, FK-super sprinteren

Indskrivning til løbet foregår i forsamlingshuset, hvor du kan aflevere dine sponsorkontrakter og få en trøje med nummer på. Så kan vores dygtige tællere notere dig for alle de kørte omgange.

Trøjen afleveres igen efter løbet og der trækkes lod om en hovedgevinst mellem trøjerne.

Under løbet uddeles masser at sponsorpræmier og der gives i øvrigt præmier i følgende kategorier: